חדשות טובות לתעשיית הרכב הישראלית. במהלך הימים הקרובים יפגיש מכון היצוא בין נציגים בכירים מחברת טויוטה אינפו טכנולוג'י סנטר TOYOTA INFO TECHNOLOGY CENTER CO.) ) , חברת הבת של ענקית הרכב היפנית טויוטה, ובין חברות ישראליות במטרה לבחון שיתופי פעולה עסקיים. הביקור של היפנים יארך כשבוע ימים ובמסגרתו יבקרו הנציגים בחברות ישראליות ויבחנו את הפיתוחים והטכנולוגיות החדשות בתחומים שונים ביניהם: ממשק אדם מכונה, חישה, תקשורת בין רכב לרכב, תקשורת בין רכב לתשתית, אבטחת מידע וביומטריה. החברות הישראליות תצגנה, בין השאר, פיתוחי תוכנה לצריכת דלק יעילה, טכנולוגיות לניהול בטיחות וניהול סיכוני נהג, חיישנים להפעלה אוטומטית של חלקים ברכב ופיתוחים בתחום הזיהוי הביומטרי.
ממכון היצוא נמסר כי טויוטה אינפו טכנולוג'י סנטר הינה חברת הבת של טויוטה, האמונה על איתור טכנולוגיות ופיתוחים חדשים בתחומים טכנולוגיים שונים כגון תוכנה, תקשורת, ממשק אדם מכונה ועוד. החברה מעסיקה קרוב ל-200 חוקרים, מהנדסים, ומדענים ונוהגת לעבוד בשלושה שלבים: הראשון - שלב האיתור, השני - שלב המחקר והתכנון והשלישי - שלב פיתוח אב הטיפוס, עריכת ניסויים של המערכת בכלי רכב והערכה לגבי יישום של הטכנולוגיה או הפיתוח הרלוונטי ברכב. עם סיום שלושת השלבים, מעבירה החברה המלצתה והצעתה לחברת האם בנוגע להטמעת ושילוב הטכנולוגיות בדגמי הרכב העתידיים של טויוטה.
במסגרת הביקור יפגשו הנציגים הבכירים עם כ- 10 חברות ישראליות אשר נבחרו מראש לאחר בחינת תחומי עיסוקן והתאמתן לדרישות החברה. ממכון היצוא נמסר כי הטכנולוגיות שמציגות החברות הישראליות הן הדור הבא של פיתוחי הרכב, חלקן מצויות בשימוש בתעשיות מתחומים אחרים כגון: מדעי החיים, תקשורת, תוכנה, בטחון פנים ועוד מתוך מטרה ליישם אפליקציה ואינטגרציה של טכנולוגיות אלו ולשלבן בתעשיית הרכב.
בין החברות עימן יפגשו נציגי טויוטה:
רואד-גארד Road Guard - החברה פיתחה את תוכנת GreenDrive המגדילה את יעילות צריכת הדלק על ידי כך שהיא מחשבת את מצב הדרך ואת תנאי הסביבה בהם נוהג המשתמש, ונותנת לו הנחיות בזמן אמת לחסכון בדלק כמו גם לבטיחות בנהיגה (התראה מפני מפגעים וכו').
גרין רואד GreenRoad - מפתחת טכנולוגיות ניהול בטיחות וניהול סיכוני נהג, אשר מפחיתות את שיעור תאונות הדרכים ומקטינות הוצאות. הפתרונות המבוססים על הטכנולוגיות של החברה מספקים לנהג משוב עדכני בזמן נהיגה וכלים לניהול עצמי של בטיחות הנהג – ללא חדירה לפרטיות. שימוש בכלים אלה מעודד את הנהגים לשנות את התנהגותם מאחורי ההגה.
נצר חיישני תנועה Netzer Precision Motion Sensors - המפתחת ומייצרת חיישנים מתוחכמים (Encoders) על בסיס טכנולוגיה חדשנית המגיבים לשינויים בשדות חשמליים ומאפשרים רמת ביצועים טובה מחיישנים רגילים בעלויות נמוכות.
ננומושיין Nanomotion - החברה מפתחת מייצרת ומשווקת מנועים אלקטרוניים בגודל מוקטן המספקים תנועה מדויקת מאוד (נמדדת בננו מטרים). המנועים שמייצרת החברה זזים באמצעות תנודות שנשלטות באופן אלקטרוני.
נקסנס Nexense - מציגה טכנולוגיה חדשנית ומהפכנית בתחום הסנסורים אשר מגיבים לשינויים פיזיים, טכנולוגיה זו מאפשרת פיתוח של מוצרים חדשים למשל – חיישן להפעלה אוטומטית של מגבים, חיישן המסוגל לזהות מצוקה פיזית של נהג ברכב וכד'.
סי בי פור C-B4 Context-Based 4Casting - החברה פיתחה יישומי תוכנה הרלוונטיים לתעשיית הרכב בתחום החיזוי והניטור של הליכי ייצור, אחזקה ותיקון מכלולים, המאפשרים להתריע על צפי לכשל של מערכות ו/או מכלולים ברכב במובהקות גבוהה מאוד לפני שהכשל מתרחש בפועל. החברה ביצעה ניסוי מוצלח במסגרתו התריע התוכנה של החברה על כך שמצבר הרכב עומד להתרוקן כחודש לפני שקרתה נפילת המתח החדה והסופית שלו.
קילולמבדה Kilolambda - החברה עוסקת בתקשורת מהירה המבוססת על סיבים אופטיים. תקשורת זו פועלת באמצעות אור העובר בעוצמות חזקות מאוד על ידי לייזרים וחיישנים המשמשים מקלטים. בגלל עוצמת האור הרבה יש צורך ברכיב שישמש מגן מפני הבזקי אור חזקים מדי, המסוגלים לשרוף את המקלטים והסיבים האופטיים. לשם כך פיתחה החברה פיוז אופטי המסוגל להגן על הרכיבים האופטיים מפני הבזקים חזקים מדי. בעתיד מתכוונת החברה להציג שכבה ננו-מטרית שתשולב במצלמות ובזכוכיות, שתגביל את אור השמש החזק. הטכנולוגיה תוכל להשתלב גם בחלונות מבנים, במשקפי ראייה ובשמשות ומראות הרכב.
אקסייט Ex-Sight - חברת תוכנה המתמחה במערכות זיהוי מדויקות. הטכנולוגיה שפותחה בחברה מאפשרת זיהוי פנים מתקדם תוך שימוש בטכנולוגיות עכשוויות. החברה מספקת פתרונות לצרכן הסופי ( OEM) , פיתוחים בתחום הזיהוי הביומטרי ועיבוד תמונות.
קמרו טק CAMERO Tech - פיתחה מכ"ם נייד המסוגל לחדור קירות עבים ולהציג על מסך, תמונה תלת-מימדית ברזולוציה גבוהה, של הדמויות המסתתרות מאחורי הקיר.
ממכון היצוא נמסר כי היקף היצוא של תעשיית הרכב מישראל הסתכם בשנת 2008 בכ- 750 מליון דולר, ברבעון הראשון של שנת 2009 חלה ירידה של כ 30% ביצוא תעשיית הרכב הישראלית לעומת תקופה מקבילה אשתקד. סך היצוא ברבעון הראשון של 2009 הסתכם בכ– 105 מיליון דולר . (לעומת 150 מיליון דולר ברבעון הראשון של שנת 2008). היקף יצוא תעשיית הרכב הישראלית ליפן הסתכם בשנת 2008 בכ- 45 מליון דולר.
עוד נמסר ממכון היצוא נמסר כי הקשר הראשוני עם חברת טויוטה אינפו טכנולוג'י סנטר נוצר בשנת 2007 באמצעות הציר הכלכלי ביפן, מר עמירם הלוי. מאז נפגשו נציגי החברה בסיוע מכון היצוא עם למעלה מ-30 חברות ישראליות שהובילו לחתימתם של שלושה הסכמים לשיתוף פעולה.
טויוטה הינה יצרנית המכוניות הגדולה בעולם, בשנת 2008 מכרה החברה כ- 9 מיליון כלי רכב. לחברה מחזור מכירות בהיקף של כ- 263 מיליארד דולר (בשנת 2008( .