נשים בישראל היו מעורבות רק ב-8%  |  חברה טכנוטייר מייבאת לראשונה את הדגם המתקדם של ליפט עמודים הידראולי 4-6-8 תוצרת Ravaglioli איטליה  |  מעלים את הרף במבחני הריסוק  |  בית המשפט: מכשיר הינשוף אמין  |  חברת "נביסטר" חוברת לפיתוח מנוע גז חדשני  |  האם הרכבת תעלה על הפסים?  |  רשות המיסים: נמשכת מגמת הגידול ביבוא כלי הרכב  |  מיצובישי פוסו מייצאת משאיות היברידיות  |  הערכת מומחים: מאות נהגים צפויים לערער על הרשעתם  |  טור רנו אטלס-סהרה יוצא לדרך  |  קלנועיות לנסיכויות המפרץ וטורקיה  |  כשל טכני ברכב - כן הורג  |  מבצע מיוחד של משרד התחבורה כנגד מוסכים בלתי חוקיים  |  תחשיב אחזקה למשאית חלוקה עירונית  |  עמותת אור ירוק קיימה פעילויות הסברה ומניעה במתחמי הבילוי  |  שכר טרחת השמאי בחוות דעת פרטית אינה נגזרת משכר שמאי ההסדר  |  דלק רכב מסכמת שנת פעילות חיובית  |  תוכנית "נתיבי ישראל" יוצאת לדרך  |  סע סע, לסאסאטק!  |  מוכר משאית יד שנייה? פרסם חינם בלוח 'רכב ותחבורה! הקלק כאן!  |  
 

מודעות פרסומיות
Search Marketing by
שיווק באינטרנט
ליסינג
ליסקאר מציעה מגוון רכבים ודגמים בליסינג בהתאמה אישית לעסק שלך
www.leascar.co.il
 

לוח רכב יד שניה
לוח פוקוס

קנייה ומכירת רכבים יד שניה בלוח פוקוס, לוח רכב הגדול במדינה

www.focusnet.co.il

מלא טופס וקבל הצעות מחיר אטרקטיביות עבור
ביטוח רכב ביטוח חובה
מימון לרכב הלוואות
השירות בחינם וולא התחייבות

תן גז
קבל את ההצעות הכי משתלמות
 

 
 
 

ועדת הכלכלה תומכת בהקמת מאגר השמות המקוון של שלולי רישיון נהיגה

 

 

ועדת הכלכלה דנה לאחרונה ביוזמה של ח"כ ישראל חסון (קדימה) שתכליתה למנוע את ביטול החוק להקמת מאגר שמות פומבי של אנשים מהם נשלל רישיון נהיגה.
חסון הסביר בדיון כי הממשלה מתכוונת לבטל את סעיף 61א לפקודת התעבורה שקובע כי יוקם מאגר שמות פומבי של נהגים שרישיונם נשלל. הסיבה לביטול סעיף זה טמונה בטענת המדינה, לפיה אין לה את היכולת לרכז ולהציג את המידע הנדרש לידיעת כלל האזרחים. יש לציין, כי הסעיף לא יושם מעולם, ממועד חקיקתו בקיץ 2006 ועד היום. לאחרונה, כאמור, יש ניסיון לבטלו בשל סיבות "טכניות ומהותיות". חסון הוסיף כי  "הקמת מאגר שמות מעין זה היא האפשרות היחידה שעומדת לרשות הציבור להגן על עצמו מפני נהגים, אשר נקבע כי נהיגתם מהווה סכנה לציבור ולכן נשלל רישיון נהיגתם. כל אזרח, בכל רגע נתון, רשאי לדעת למי יש רישיון נהיגה בתוקף. לא ייתכן, כי חוק שהתקבל בעבר על-ידי כנסת ישראל ומעולם לא יושם, יבוטל עתה בשל טענות שונות ומשונות לפיהן אין יכולת טכנית לאכוף אותו".
להערכת משרד התחבורה והמשטרה כ-180,000 נהגים נוהגים אף שרישיונותיהם נפסלו. כדי למגר תופעה זו, יזמו את חקיקת סעיף 61א לפקודת התעבורה.
החוק ביקש לחשוף את האנונימיות של שלולי הרישיון ובכך לאפשר לציבור להגן על עצמו, במקום בו כשלה המדינה להוריד נהגים מסוכנים,בפועל, מהכביש. במדינת ישראל אין כל דרך אפקטיבית לוודא כי נהג שרישיונו נשלל אינו נוהג.
בדיון בועדת הכלכלה נכחו נציגי משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, המשרד לבטחון פנים, משרד המשפטים, הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, הנהלת בתי משפט, איגוד לשכות המסחר, לשכת עורכי הדין, המועצה להגנת הפרטיות, ארגונים למאבק בתאונות דרכים וארגוני צרכנים. מסקנות הוועדה היו כי יתקיים בהמשך דיון בנושא בהשתתפות שרי התחבורה ובטחון הפנים. עוד הוחלט לדרוש מהממשלה שלא לקדם את הצעת החוק לביטול המאגר. עוד הוחלט שוועדת השרים לבטיחות בדרכים תדון בנושא.
יש לציין כי אנשי משרד התחבורה טענו בדיון כי ישנם מספר קשיים ביישום ההחלטה להקים מאגר מעין זה. הבעיה החוקית הראשונה קשורה לעובדה שבמקרים רבים ההחלטה על הפסילה  לא מתקבלת בנוכחותו של האדם שביצע את העבירה. במצב שכזה, רק אם הנהג מאשר את קבלת ההודעה, אזי רישיונו נפסל ועליו להפקידו. המשמעות בפועל היא שאדם שנתפס בגין ביצוע עבירה לא נחשב לפסול רישיון נהיגה אם הוא לא קיבל את ההודעה על כך. בדרך זו נוצר מצב בעייתי המאפשר לאלפי נהגים להמשיך לנהוג, וזאת  למרות שהוחלט על פסילת רישיונם.

 

  הירשם עכשיו לניוזלטרים של מגזין רכב ותחבורה 
        קצר, ממצה, איכותי, חינם - אצלך במייל
 

 

דואר אלקטרוני

שם

   

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (-צפה ב 1 תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
+ שלח משוב
 

כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטאלית



הקליקו על השער
יש להמתין כדקה עד לטעינת העמודים

 

 

  

     
פורום 'רכב ותחבורה'

 

 

 

[חזור למעלה]        [הוספה למועדפים]        [מפת האתר]        [יצירת קשר]        [קישורים]

 עוד אתרים לטלר תקשורת

 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת טלר תקשורת בע"מ
 


בניית אתרים - לייבסיטי